PERSONAL

Captura de pantalla 2015-02-25 a las 11.40.26

Vaig nàixer el 25 de desembre de 1970 a Xàbia. Vaig cursar els estudis d’EGB en el Col·legi Vicente Tena, on vaig tindre la sort de ser alumne de grans professors que em van ensenyar el respecte, la camaraderia i la solidaritat: valors tots ells importants i necessaris per a la nostra formació com a persones.

Més tard, després de la secundària, la meua passió per l’esport em va portar a formar-me com a Entrenador Superior de Bàsquet. En este esport vaig continuar creixent com a persona i vaig aprendre la importància de l’honestedat i l’esforç, així com el valor del grup.

En 2001 em vaig casar amb Mónica, a la que havia conegut en l’institut 10 anys abans. Ella és la persona que m’ha acompanyat en tots estos anys; en els moments bons i en els no tan bons.

Pel que fa a l’àmbit laboral, molts de vosaltres vos veureu reflectits en la meua experiència, que no és una altra que la d’una persona que ha lluitat sempre per eixir avant, per ajudar la meua família, encara que sempre han sigut ells els que més m’han ajudat a mi. He treballat des dels 16 anys exercint diferents ocupacions i, en determinat moment, també he patit l’angoixa de no tindre treball. Per això entenc a la perfecció a totes aquelles persones que ara passen per eixe difícil tràngol i intente ajudar-les des de la meua posició actual; la meua renúncia a cobrar salari com a alcalde, ha transformat eixos diners en programes socials per a l’ocupació.

POLÍTIC

politico

El bar dels meus pares era lloc de pas habitual de regidors i alcaldes. Allí, escoltant interessants conversacions, llegint la premsa i sent testimoni de la vida política local, va nàixer la meua vocació de treballar per Xàbia. En 1998 vaig ingressar en l’Agrupació Local del PSPV-PSOE i ja vaig formar part de la candidatura de 1999.

 En 2005 em vaig incorporar a l’Ajuntament com a secretari del Grup Municipal Socialista. Allò em va servir d’experiència per a donar el pas a una responsabilitat molt major: l’any 2007 vaig assumir les competències de Turisme, Foment Econòmic i Règim Interior, així com el càrrec de portaveu del PSPV-PSOE de Xàbia.

Al setembre del 2010 vaig rebre el suport unànime de l’Executiva Local per a encapçalar la candidatura amb què ens presentaríem en les eleccions de maig del 2011. Vam conformar una candidatura seriosa i la vam acompanyar d’un programa realista i realitzable amb el lema “Preparats per al canvi”. Guanyàrem les eleccions pujant 800 vots respecte als comicis de 2007 i aconseguírem 6 regidors.

Des de l’11 de juny del 2011 sóc alcalde de Xàbia. Estic orgullós de ser-ho i em sent agraït per l’oportunitat que els ciutadans i ciutadanes del meu poble em van atorgar. Estic en deute amb tots vosaltres. Per això, cada dia acudisc al despatx de l’Alcaldia amb moltíssima il·lusió, amb ganes de solucionar els problemes que se’ns plantegen i amb l’objectiu d’ajudar a les persones del meu poble a viure cada dia millor.

Ser alcalde, va suposar també el prendre possessió com a Diputat Provincial d’Alacant, institució des de la que treballe per a Xàbia i per a tota la Marina Alta.

Altres responsabilitats que exercisc tant en l’àmbit institucional com orgànic:

PRESIDENT COMITÉ NACIONAL PSPV-PSOE

MEMBRE COMISSIÓ URBANISME DE LA FEMP

SECRETARI DE RESIDENTS ESTRANGERS EXECUTIVA COMARCAL

MEMBRE DEL PATRONAT DE TURISME DE LA COSTA BLANCA

MEMBRE DE LA JUNTA RECTORA DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC D’ALACANT

 SECRETARI GENERAL PSPV XÀBIA