Què trist que a falta d’arguments, programa o propostes, hi haja qui tracte d’arrapar vots mentint i desinformant.

Els qui m’heu seguit al llarg d’esta legislatura sabeu que des que vaig prendre possesió com a Diputat Provincial vaig renunciar a cobrar un sol cèntim de l’Ajuntament de Xàbia i de l’empresa municipal Amjasa i que els diners que es van consignar a principi de legislatura com al meu salari es van destinar a programes socials i d’ocupació.

Per si algú te cap dubte, vos explique que la llei certament impedix tindre dos “nòmines” d’Administracions Públiques. Però res diu al voltant dels pagaments que reben els càrrecs públics per assistir als plens, a comissions informatives, a les juntes generals d’empreses públiques o als seus consells d’Administració… s’anomenen indemnitzacions per assistència i perfectament legal cobrar-les. La suma d’estes “indemnitzacions” que jo podria haver cobrat està al voltant dels 25.000 euros a l’any, però no, no ho he fet; encara que legalment les haguera pogut cobrar, vaig renunciar.

És una cosa que no fan tots, clar. Si no, mireu el que han fet els representants del partit que veu la meua renúncia al sou motiu de crítica. En la Marina Alta hi ha uns altres tres diputats, tots del seu partit… algun d’ells pot dir uqe només cobra d’una Administració?

I posats a mirar, que pregunten als seus representants ací a Xàbia si no cobren cada mes les seues “indemnitzacions” de l’Ajuntament i d’Amjasa. O és que han renunciat a alguna cosa?

Per últim, deixar caure que he triat cobrar com a Diputat perquè és el sou més alt és de broma. O és que vos prenen per bovos i pensen que no sabeu que el salari de l’alcalde i els regidors el fixem els propis polítics? Mireu, vos vaig a recordar quin fou el sou que es va posar l’últim alcalde que va tindre eixe partit a Xàbia:72.000 euros a l’any (i això va ser notícia a nivell nacional). Un jornal molt més alt que el de Diputat.

Però bé, com sempre, li buscaré el costat positiu a l’assumpte i éste és que eixe partit m’ha donat una oportunitat de parlar d’este tema, del que em sentisc orgullós i demostra que no tots som iguals. Vos deixe el retall de El Mundo (edició nacional del 06/08/11) que va traure la notícia.

Vaig a continuar igual amb la meua campanya, però no toleraré insults ni deixaré mentides sense contestar.

José Chulvi, alcalde de Xàbia i candidat pel PSPV-PSOE

10479324_10204105529186549_4245471665048257726_n