José Chulvi: “Continuarem treballant en el xicotet urbanisme i les intervencions que fan la vida fàcil a les persones”

  • L’alcalde de Xàbia i candidat del PSPV-PSOE a la reelecció es reunix amb prop de 200 residents estrangers en el Parador.
  • Baix el lema #Achievementsandfuture s’han repassat els fets principals del govern en esta legislatura i els reptes de futur.
  • La intervenció s’ha realitzat íntegrament en anglés.
  • També han participat el president del partit, George Thomas, i la regidora de Medi Ambient, Doris Courcelles.

Captura de pantalla 2015-03-31 a las 8.55.12

L’alcalde de Xàbia i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, José Chulvi, s’ha reunit este matí amb prop de 200 residents estrangers, en la seua majoria d’orige britànic, en el Parador de Xàbia baix el lema #Achievementsandfuture (fets i futur).

Chulvi ha remarcat que en esta legislatura s’ha produït un canvi notable en l’estil de la política de Xàbia: “Ara l’Administració és més pròxima, àgil i transparent. Ara l’Ajuntament és de les persones. Hem sabut ser un govern fort, amb conviccions, però també dialogant. Ens preferit el consens a la imposició”.

En el capítol del que s’ha fet, el primer edil va repassar alguna de les intervencions més destacades d’estos quatre anys, com són l’O.A.C (Oficina d’Atenció al Ciutadà), la biblioteca del port, la millora en carrers i vials, el pla asfalt, la nova estació d’autobussos, la intervenció en àrees urbanes, la remodelació del passeig de l’Arenal, el projecte de les obres del Central Cinema, la rehabilitació dels molins de La Plana i el Riurau d’Arnauda, la posada en marxa del segell Gastroxabia o l’estat de l’empresa pública Amjasa, entre d’altres.

De la mateixa manera, es va referir també a “les intervencions que no es veuen, com l’ajuda que hem prestat i seguirem prestant a les persones que més ho necessiten”. En este sentit Chulvi va recordar que la seua renúncia a cobrar un sou com a alcalde de Xàbia ha suposat un estalvi de més de 200.000 euros a les arques municipals i que “eixos diners s’han reinvertit en programes d’atenciós social”.

Una part important de la intervenció fou la dedicada a la necessitat de “créixer respectant el nostre patrimoni natural” i d’apostar pel xicotet urbanisme i les intervencions que beneficien a les persones, en compte de fer-ho pels grans projectes que comprometen la sostenibilitat del territori.

El candidat socialista va fer una reivindicació tant dels membres de l’actual govern, dels que va dir que “ningú pot llançar una sola ombra de dubte” com dels integrants de la llista amb què els socialistes de Xàbia es presenten a la cita de maig. En este sentit l’encara alcalde va manifestar que: “hem preparat una llista extraordinària. Es tracta d’homes i dones de diferents edats i procedències que compten amb tota la meua confiança (…) Amb esta llista i el nostre programa estem convençuts de guanyar les pròximes eleccions i de tindre majoria suficient com per a fer un govern estable”.

Captura de pantalla 2015-03-31 a las 8.55.30

José Chulvi ha explicat, d’altra banda, quina és la seua funció com a diputat provincial del PSPVPSPV-PSOE i ha posat en valor el seu paper en defensa dels interessos de la Marina Alta i de Xàbia, a la que han aplegat més de 2 milions d’euros en ajudes.

Quant als reptes de futur, Chulvi ha presentat un escenari en què estes eleccions resulten fonamentals per determinar el model de Xàbia per a les pròximes dècades i s’ha mostrat confiat en aconseguir una victòria electoral àmplia que li permeta seguir governant i dur a terme el canvi iniciat amb èxit fa quatre anys: “volem continuar treballant en la línia del xicotet urbanisme, defensant i cuidant als nostres emprenedors, protegint el sector turístic per a que aquells que ens visiten puguen gaudir el nostre poble com ho fem nosaltres, millorant les condicions de les urbanitzacions i la relació dels ciutadans amb el seu Ajuntament. Anem a tindre els oïts ben oberts per recollir les necessitats i inquietuts de tots: dels nostres joves, dels nostres majors, d’aquells que treballen i d’aquells que volen fer-ho. O simplement d’aquells que han decidit viure ací els millors anys de la seua vida”.