Estimat veí,

Estimada veïna,

Han passat ja quatre anys des que em vaig dirigir a tu per primera vegada com a candidat a l’alcaldia de Xàbia. Pocs mesos després vaig rebre, junt a totes les persones que m’acompanyaven en la candidatura, el recolzament majoritari de la ciutadania de Xàbia.

El compromís que en el seu dia vam adquirir l’hem anat complint; el programa amb el què el PSPV-PSOE de Xàbia es va presentar a les eleccions s’ha executat pràcticament en la seua totalitat, però a més hem tret avant moltes altres propostes i projectes. Vam dir que el nostre programa era realista i realitzable, i així ha estat.

Durant este temps, hem posat l’èmfasi en el xicotet urbanisme, en les xicotetes coses que fan la vida fàcil a les persones. Hem passat per moments difícils que vam superar amb l’ajuda i l’esforç comú de tots i cadascun dels veïns del nostre poble. Hem superat molts problemes, afrontant-los amb valentia, però sobretot preservant la protecció social, els serveis bàsics i tot allò que fa que la qualitat de vida del nostre poble siga cada vegada major.

Vam dir que volíem que el nostre Ajuntament fóra un espai més obert, més transparent i participatiu, i per eixe objectiu hem lluitat dia a dia. Qualsevol ciutadà o ciutadana que haja cridat a la meua porta haurà pogut comprovar que sempre ha estat oberta.

Ser Alcalde, va suposar ser nomenat Diputat Provincial, i des d’eixa institució també he treballat intensament per defendre els interessos de Xàbia i de tota la Marina Alta. Eixa tasca ha significat per al nostre poble l’arribada de més de 2 milions d’euros en subvencions per a infraestructures viàries fonamentals, ajudes de tot tipus, i perquè al llarg d’este any la rehabilitació del Central Cinema siga una realitat.

Afrontem un nou temps; hem fet molt, però queda molt per fer.

Per eixe motiu, em presente de nou davant de tu com a Candidat a l’Alcaldia de Xàbia. Encare este nou repte amb més experiència, amb moltes ganes, amb la màxima força i energia, però sobretot amb moltíssima il·lusió.

Et convide a que junts continuem amb el bon treball que vam iniciar fa quatre anys.

Estic convençut que amb humilitat, serietat, honestedat i molt de treball ho anem a aconseguir.

Perquè tots som Xàbia, continuem el canvi!

Moltes gràcies.

Jose F. Chulvi Español

Candidat a l’Alcaldia de Xàbia